Meg,  Too Good To Go,  Uncategorized

Verdens beste Too Good To Go 3 år

Tre ganger hurra for verdens beste Too Good To Go som er tre år! I januar 2016 lanserte jeg og den fantastiske gjengen min Too Good To Go for første gang i Norge. Siden da har mer enn en halv million folk rundt om i landet lasta ned appen vår. Og – nesten 1,5 million porsjoner med overskuddsmat har blitt redda fra søpla. I går, 31. januar, markerte vi bursdagen vår og arrangerte frokostmøte med matsvinn som tema. Vi serverte overskuddssmoothies, vi fikk høre fra flere interessante foredragsholdere og til slutt var det panelsamtale med Anja Bakken Riise fra Framtiden i våre hender, Marie Hebrok og Nina Heidenstrøm (SIFO), fulltidsaktivitsten Martin Skadal og Anne Marie Schrøder fra Matvett. Feiringen ble runda av med vegansk bursdagskake (som selvfølgelig ble spist opp!). For en fest!

Foto: Anja Stang

Tusen takk for laget, alle dere bra folk som kom og feiret sammen med oss! Takket være dere som holdt foredrag og var med i panelsamtale om matsvinn, tryllet overskuddsmat om til deilig smoothie, bakte en helt fantastisk bursdagskake, hang med oss på Skatten på Tøyen eller fulgte med via livestream og sendte oss bursdagshilsner ble det en superfin bursdagsfeiring og avslutning på januar. Dere er best.

Jeg blir helt rørt av å tenke på det eventyret som de tre siste årene har vært for meg og gjengen min. Vi gleder oss til fortsettelsen og er klar for mer eventyr og enda mer matredding i 2019.

STOPP MATSVINN!

Sophie

Foto: Martin Skadal

Anja Bakken Riise fra Framtiden i våre hender

Bendik spiser frokost

Martin Skadal (aktivist) og Eivind Sundgot Oskarson (FN-sambandet) 

Sykt digg kake! Takk Parul Soni!

Vivian fra Jordbærpikene om å være med i kampen mot matsvinn med oss i Too Good To Go 

Kokken!
Eivind fra FN-sambandet Bildedryss: Kristian i Too Good To Go

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: