Too Good To Go

GJESTEBLOGG: ANNIKEN PÅ TOUR DE MATSVINN

Syklende gjennom Østfold kommer Too Good To Go for å spre det grønne budskap: Vi ønsker å få privatfolk og bedrifter til å kaste mindre mat.

Jeg heter Anniken og jobber som forretningsutvikler i Too Good To Go. Denne uka er jeg og to andre på sykkeltur gjennom Østfold på sykler som vi har fått sponset av Merida.

Hver nordmann kaster i snitt 42,1 kg mat hjemme hvert år. Dette kan lett unngås ved å planlegge innkjøpene, ta en ekstra titt på hva man har i kjøleskapet før man lager mat og lukte/smake på maten som eventuelt har gått ut på dato før man kaster den. For serveringssteder er det ikke alltid lett å vite hvor mye man skal produsere, og man sitter ofte igjen med overskuddsmat.
Verktøy som appen vår, Too Good To Go, er lett å bruke både for utsalgssted og forbruker, og i snitt reddes i overkant av 1300 porsjoner med mat hver dag over hele Norge via konseptet.


Gjengen på sykkeltur!

 

Østfold får altså denne uka besøk av oss. Gjengen vår på tre skal fra 31. juli til 4. august sykle rundt på sykler fra Merida for å spre det grønne budskapet om hvordan man kan redusere matsvinn. Vi skal besøke eksisterende samarbeidspartnere og rekruttere nye. Du kan følge med på ferden via Too Good To Go sin Facebook-side, på Instragram-profilen @toogoodtogo.no og her på bloggen.


Ruta vår.

 

Det blir også konkurranse, så det er bare å følge med 🙂

Vi håper dere vil følge med på turen vår, og vi tar gjerne i mot tips til hvem vi bør besøke!

 

Vi snakkes,
Anniken

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: