Blog,  Meg,  Too Good To Go

ET NYTT KAPITTEL

Sola skinner i dag og en ny vår står for tur. Denne våren blir spesiell for meg. Livet skjer – og Too Good To Go Norge AS fikk nye eiere i dag 1/3-2019. Jeg står overfor et helt nytt kapittel. Rart. Skummelt. Trist. Sykt spennende! Hva nå?

Dette har utvilsomt vært mitt livs største eventyr, og jeg er skikkelig stolt av det vi har fått til. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått delt denne reisen med de jeg liker best; kjæresten min, søstera mi, mamma, pappa, kontorhunden vår Hugo, verdens beste team på Tøyen Startup Village i Oslo og på Flow i Tromsø. Det sies at man ikke bør blande jobb og privatliv… Men det kan jeg varmt anbefale!

Med en prototype av Too Good To Go-appen i lomma, ingen penger, ingen hemninger og et stort engasjement satte jeg meg på nattbussen fra København til Oslo for å spre det glade budskap om at maten hører hjemme i magen og ikke i søpla. De siste 3,5 årene har vært en eneste stor Stopp Matsvinn-festival! Det er helt drøyt å tenke tilbake på. BA53 – Oslo, januar 2016: den aller første porsjonen med mat ble redda gjennom den da delvis fungerende appen vår. Siden da har nøyaktig 1,6 millioner porsjoner med god mat blitt redda fra å råtne i søpla over hele landet. Til og med på Svalbard! Hva mer kan man ønske seg?

Det er en tid for alt. Nå har Too Good To Go blitt tenåring og skal utvikle seg videre på egen hånd. Jeg skal investere litt i det som nå har blitt til en stor internasjonal bevegelse for å få slutt på matsvinn. Jeg skal også heie fra sidelinja og håper alle jeg kjenner og ikke kjenner vil gjøre det samme! For nå må vi ikke bare «skjerpe oss litt», liksom, vi må SLUTTE Å SLØSE. Vi kaster fortsatt svimlende mengder med mat. Vi kaster i det store og det hele idiotisk mye som kunne vært brukt. Det er nettopp derfor vi trenger Too Good To Go og mange andre gode, grønne løsninger som gjør det enklere – bedre – morsommere og billigere å velge miljøvennlig. Bærekraftig livsstil skal bli mainstream.

Jeg har blitt kjent med så utrolig mange bra folk som driver med det de brenner for. Dere inspirerer meg! Tusen takk for alt jeg har lært av dere og takk til alle som har støttet meg. Jeg gir meg ikke! Vi sees <3 <3 <3 <3 <3


Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: